مترجم: زهرا غفوری-این مقام گفت اگر مذاکرات تا اوایل ماه اوت که قرار است انتقال قدرت در ایران انجام شود طول بکشد، نگران کننده خواهد بود. این مقام مسئول گفت: اگر قبل از تشکیل دولت جدید توافقی نداشته باشیم، من فکر میکنم که این سوالات جدیای را درمورد چگونگی دستیابی به آن ایجاد میکند.
ابراهیم رئیسی، رییس قوه قضاییه ایران، گزینه پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه است.
اعضای برجسته جناح اصلاح طلب از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شدند، این به این معنی است که حسن روحانی، رئیس جمهور اعتدالگرا، قدرت را به یک اصولگرا تحویل خواهد داد.
تحلیلگران و برخی دیپلماتهای درگیر در مذاکرات مدت هاست گفتهاند که دستیابی به توافق با دولت در حال خروج از قدرت از یک دولت تازه سرکار آمده، به ویژه دولتی به رهبری رئیسی آسان تر است.
شش دور مذاکره تاکنون در وین برگزار شده است، ایالات متحده در این مذاکرات حضور ندارد بلکه به طور غیر مستقیم از طریق کشورهای اروپایی مذاکره میکند.
عباس عراقچی، مذاکره کننده ارشد ایران این هفته گفت که اگرچه توافق در دور فعلی مذاکرات امکان پذیر نیست، اما ایران علاقهای به اتلاف وقت ندارد و انتخابات عاملی برای این امر نخواهد بود. میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در مذاکرات در اوایل هفته جاری گفت که شاید یک توافق طی چند هفته باقی مانده انجام شود. وزیر امور خارجه آلمان نیز تأکید کرد که اتلاف وقت به نفع هیچ کس نیست. اما رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی گفت همه میدانند که در این مرحله، انتظار برای دولت جدید ایران لازم است.
این مقام آمریکایی گفت: ما زمان نامحدودی برای انجام توافق نداریم. اما وقتی زمان تمام شد ما نتیجه خواهیم گرفت که چرا در یک زمان معقول به این نتیجه نرسیدیم. همچنین ایالات متحده قصد ندارد ماه ها و ماه ها مذاکرات را ادامه دهد و من فکر می کنم ایرانی ها همین حرف را می زنند.
کل دیدگاه ما در این باره، توسط آنچه از ایرانیان به ما گفته شده این است که انتخابات عاملی برای رسیدن یا نرسیدن به توافق نیست. تصمیم گیری قبل و بعد از انتخابات ادامه خواهد داشت.
ما به همان روشی که تاکنون مذاکره کرده ایم مذاکره خواهیم کرد. آنچه پس از تحلیف رییس جمهور اتفاق می افتد، مسئله دیگری است، اما امیدوارم که قبل از آن به توافق برسیم. در غیر این صورت، باید بررسی کنیم.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟